Inspiration och Hälsa

 

Inspiration och hälsa grundades 1995 av Pernilla Andersson. Friskvård erbjuds till företag och kommunal verksamhet och består av drift av ett företags hela friskvård och hälsovård, vilket innebär att bland annat friskvårdspersonal, naprapater och läkare tillhandahålls. Företaget utför även så kallade hälsoprofiler och konditionstest ute på företag samt ger föreläsningar och kurser inom friskvård. Många väljer att hyra gruppträning/styrketräningsinstruktörer till arbetsplatsen termin/årsvis.

Inspiration och Hälsa erbjuder utbildade gruppträningsinstruktörer som leder träningspass ute hos er på er arbetsplats. Vi har ledare inom bl.a. Core, Crossfit, Yoga, Aerobic, Box, Pump it, Zumba, Afro, Gympa, Vattengympa, Qigong och Mental träning mm.
Vi föreläser inom bland annat: Mindfulness, Stresshantering, Mental träning, Coaching, Kost/Näringslära, Teambuilding, Ergonomi och Träningslära. Kom i gång, Kom i toppform mm.
Vi samarbetar vi med friskvårdspedagoger, hälsocoacher, idrottslärare, massörer och naprapater och vi erbjuder även Naprapati och Massage ute hos er på arbetsplatsen